Win tijdens uw vakantie – doe mee met toegangscontrole spotten

door | 19 juli 2017 | Nieuws

Voor veel mensen is de vakantieperiode weer aangebroken. Een mooie tijd voor ontspanning. En met ‘roam like home’ kunt u…

Voor veel mensen is de vakantieperiode weer aangebroken. Een mooie tijd voor ontspanning. En met ‘roam like home’ kunt u nu ook een stuk voordeliger communiceren in het buitenland.

Wij vinden het altijd leuk om op onze vakantieadressen te kijken hoe het geregeld is met ICT, communicatie en beveiliging. Doet u mee? Maak kans op een cardprotector!

Winnende foto’s worden gepresenteerd op lagarde.nl

Zoals in het filmpje te zien, is Salto KS uitermate geschikt voor verhuurorganisaties. Neem bijvoorbeeld uw vakantieverblijf. Hoe is de toegangscontroledaar geregeld of juist niet geregeld? Stuur de mooiste foto van uw situatie op uw vakantieadres naar marketing@lagarde.nlen maak kans op een van de 3 Lagarde Groep cardprotectors t.w.v. € 40,-.

*Winnende foto’s worden gepresenteerd op lagarde.nl

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren