Komen we bij u langs? Doe mee met onze winactie!

door | 1 juni 2021 | Nieuws

Op 1 juli 2021 bestaat Lagarde Groep 30 jaar! Ondanks de omstandigheden hebben we gelukkig een manier gevonden om het…

Op 1 juli 2021 bestaat Lagarde Groep 30 jaar! Ondanks de omstandigheden hebben we gelukkig een manier gevonden om het samen met u te kunnen vieren!

Tenminste, als u meedoet met onze winactie. Een winactie waarmee u kans maakt op ijs voor uw organisatie.

Hoe doet u mee?

Eenvoudig! Feliciteer Lagarde Groep in een videoboodschap. Hierbij zijn uiteraard alle inzendingen welkom. Van een korte videoboodschap via de smartphone tot en met een compleet bewerkte video opgenomen in een studio. En alles wat daar tussen zit!

Stuur uw video uiterlijk vrijdag 25 juni naar marketing@lagardegroep.nl óf plaats uw video op social media (LinkedIn, Facebook) en tag Lagarde Groep in uw bericht.

Komen wij bij u langs?

Behoort u tot één van de 3 beste inzendingen? Dan komen we bij u langs om dit samen met u te vieren en trakteren we iedereen op ijs!

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren