Xelion 8: van telefonieplatform naar UC-suite

18 augustus 2021

Xelion lanceert op 21 september 2021 Xelion 8 en slaat hiermee de weg in van telefonieplatform naar ‘unified communication suite‘.…

Xelion lanceert op 21 september 2021 Xelion 8 en slaat hiermee de weg in van telefonieplatform naar ‘unified communication suite‘. Vol met nieuwe functionaliteiten en integratiemogelijkheden.

Verbeterde en nieuwe functionaliteiten

Xelion 8 heeft een geheel nieuwe client met een verbeterde gebruikersinterface. Daarnaast profiteert u als gebruiker van verbeterde en nieuwe functionaliteiten:

  • Universele look & feel en vereenvoudigde applicaties.
  • Interface geheel naar eigen voorkeur aan te passen.
  • Eenvoudiger aan- en afmelden.
  • videobellen en schermdelen.
  • Betere integratie van telefonieapplicatie met Microsoft.

Het blijft een user-based model waarbij al deze en toekomstige functies standaard in de licentie zitten.

Integratiemogelijkheden

Xelion is een platform met veel integratiemogelijkheden. Inmiddels zijn er koppelingen met meer dan 50 applicatiepartners, zodat hun software in Xelion beschikbaar is. Bijvoorbeeld Microsoft Dynamics 365, MS Teams, Topdesk, Twinfield en Microsoft BI.

Mogelijkheden voor uw organisatie

Zakelijk bellen, chatten of e-mailen afwisselend via een bureautelefoon, smartphone, laptop, thuis of onderweg. Gebruiksvriendelijk en intuïtief. Hoe realiseert u dit?

Met de Xelion communicatieoplossing, welke 24×7 beschikbaar is en door Lagarde Groep wordt beheerd. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar.

Meer weten? Bekijk dan de Xelion flyer of de Xelion pagina. Of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontvang meer informatie

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.