Zakelijk365.nl – haal meer uit Microsoft 365

2 februari 2021

Veel organisaties zijn inmiddels gewend geraakt aan het werken met Microsoft Teams. Teams is onderdeel van Microsoft 365. Bijna vanzelfsprekend…

Veel organisaties zijn inmiddels gewend geraakt aan het werken met Microsoft Teams. Teams is onderdeel van Microsoft 365. Bijna vanzelfsprekend dat organisaties dan ook de mogelijkheden van Microsoft 365 gaan onderzoeken. En dat zijn er nogal wat!

Ongekend veel mogelijkheden

Er zijn enorm veel apps binnen de Microsoft 365 omgeving waardoor organisaties efficiënter en productiever werken. Onderstaande afbeelding geeft een globaal overzicht van verschillende apps waarmee men data beheert, communiceert en de meest uiteenlopende zaken ontwikkelt.

Microsoft 365 infographic zonder tekst
  • Wat houden de diverse applicaties in?
  • Welke zijn interessant voor uw organisatie?
  • En hoe dient u deze te implementeren en beheren?

Op de website www.zakelijk365.nl leggen we het vergrootglas op Microsoft 365. Met als doel u een beter beeld te geven van wat Microsoft 365 voor uw organisatie kan betekenen.

Vrijblijvend advies

Uiteraard is het nog beter om de onbegrensde mogelijkheden van Microsoft 365 persoonlijk aan u toe te lichten. We gaan we graag met u om tafel om samen te kijken naar de gewenste oplossingen voor uw organisatie. Interesse? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Laat uw gegevens achter

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *