Afscheid Gerrit van Lagen als eigenaar van Lagarde Groep

1 mei 2017

Tijdens het Lagarde Groep event nemen we afscheid van Lagarde-oprichter en voormalig directeur Gerrit van Lagen. De andere reeds actieve…

Tijdens het Lagarde Groep event nemen we afscheid van Lagarde-oprichter en voormalig directeur Gerrit van Lagen. De andere reeds actieve directieleden (Bert Noteboom en Eddy van Dijk) stapten per 1 januari 2017 naar voren en namen de leiding over. Tijdens het event met het thema ‘Onneembaar fort of glazen huis?’ zullen twee interessante sprekers u tevens nieuwe inspiratie geven voor de toekomst. Klik hier voor meer informatie over ons event.

“De andere reeds actieve directieleden (Bert Noteboom en Eddy van Dijk) stapten per 1 januari 2017 naar voren en namen de leiding over.”

Beste relatie,

Ruim 25 jaar geleden startte ik mijn onderneming Lagarde in mijn toenmalige woonplaats Garderen. Het begon met het leveren van de eerste mobiele telefoons, waarna al snel de eerste medewerker in 1995 aangenomen is. Inmiddels zijn er ruim 85 mensen werkzaam. Na 25 jaar groei werd het tijd voor mij om te kiezen voor nieuwe uitdagingen, en Bert en Eddy samen met de medewerkers de mogelijkheid te bieden het bedrijf verder uit te bouwen en voort te zetten. Vandaar dat ik afscheid neem van Lagarde Groep. Ik blijf na mijn afscheid actief als adviseur voor de directie van Lagarde Groep.

Ik waardeer uw komst bijzonder! Welkom op 8 juni!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *