Live view – laat de politie direct meekijken bij alarmmelding

door | 29 mei 2019 | Nieuws

Hoe is uw alarminstallatie ingesteld? Bij een ‘serieuze’ alarmmelding telt iedere seconde. Tegenwoordig kan er met behulp van live view direct actie…

Hoe is uw alarminstallatie ingesteld? Bij een ‘serieuze’ alarmmelding telt iedere seconde. Tegenwoordig kan er met behulp van live view direct actie worden ondernomen door hulpinstanties. Een welkome functionaliteit voor zowel de ondernemer als de politie.

Alarmmelding

Heeft u uw alarminstallatie op orde? Dat geeft ongetwijfeld een veilig gevoel. Maar wat gebeurt er wanneer het alarm afgaat? Wie wordt geïnformeerd? Bij veel organisaties wordt bijvoorbeeld de sleutelhouder of ondernemer zelf (als eerste) geïnformeerd. En dat terwijl iedere seconde telt wanneer het geen ‘loos alarm’ blijkt te zijn.

Live view – cameraverificatie

Wanneer u beschikt over camerabewaking is de functionaliteit live view een interessante optie. Bij een alarmmelding kijkt u (of een daartoe gemachtigd persoon) direct mee met de camerabeelden. U heeft zelfs de mogelijkheid om de politie direct mee te laten kijken, wat kostbare seconden scheelt bij een delict, inbraak of overval.

Particuliere alarmcentrale

Meldkamer

Om de beveiliging te verhogen kunt u ervoor kiezen een meldkamerabonnement af te sluiten. Wanneer een inbraak wordt gedetecteerd, wordt dit vanuit het alarmsysteem automatisch gemeld aan de centrale. Deze doormelding gaat tegenwoordig vaak over IP, wat de snelheid ten goede komt. Een betrouwbare oplossing, zeker in combinatie met live view.

Door Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wilt u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving? De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken.

Bekijk onze gerelateerde nieuwsberichten

Toegangscontrole als maatregel tegen Corona

Toegangscontrole als maatregel tegen Corona

De afgelopen maanden staan organisaties steeds voor nieuwe uitdagingen. Door de Coronacrisis is de 'anderhalve meter afstand samenleving' het nieuwe normaal. Nu meer werknemers de weg naar kantoor weer hebben gevonden zijn vele organisaties bezig een 'COVID-19 proof...

Lees meer
Phishing neemt toe – wees alert!

Phishing neemt toe – wees alert!

De belastingdienst kwam met een verontrustend bericht op 11 juni 2020. Er zijn twee tot drie keer zo veel meldingen binnengekomen over poging tot phishing vanuit de naam van de belastingdienst. Mensen dienen alert te blijven op phishing. Cybercriminelen blijven actief...

Lees meer
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren