Nieuwe dienst: 365 Protect

4 maart 2021

Lagarde Groep introduceert een nieuwe dienst: 365 Protect. Met behulp van deze oplossing beveiligen klanten hun digitale omgeving. Een welkome…

Lagarde Groep introduceert een nieuwe dienst: 365 Protect. Met behulp van deze oplossing beveiligen klanten hun digitale omgeving. Een welkome aanvulling op ICT-gebied nu thuiswerken een enorme vlucht heeft genomen.

Digitale gevaren

Spam, phishing en impersonation, het zijn allemaal vormen van cybercriminaliteit. Al eerder is geconstateerd dat het aantal digitale aanvallen toeneemt. Hackers zijn creatiever dan ooit in het stelen van inloggegevens, financiële data en privacygevoelige informatie.

Digitaal beveiligd

De 365 Protect oplossing zorgt ervoor dat u bent beschermd tegen de hierboven beschreven gevaren. De oplossing in een notendop:

U weert aanvallen van buitenaf door het toepassen van mailfilters. Zo zullen phishing mails en spam in de meeste gevallen de mailboxen van u en uw gebruikers niet eens bereiken. Middels multi-factor authentication (MFA) wordt een extra verificatiestap aan uw inlog toegevoegd. Mochten inloggegevens gestolen worden, is dit nog niet voldoende voor de onbevoegde om toegang te krijgen tot uw omgeving. Data die u extern deelt is automatisch beveiligd. Als voorbeeld: privacygevoelige informatie in een uitgaande mail wordt automatisch herkend en versleuteld alvorens deze verstuurd wordt. Mobiele devices van uw medewerkers beheert en beveiligt u op afstand met mobile device management. Zo zijn uw medewerkers continu op al hun apparaten voorzien van up-to-date security.

Het grootste gevaar zit bij de gebruiker zelf, daarom hechten we veel waarde aan security awareness. We leren uw medewerkers phishingmails beter te herkennen.

Lagarde Groep neemt het complete beheer voor u uit handen, u bent dus onbezorgd digitaal beveiligd!

Meer weten?

U vindt meer informatie over deze nieuwe dienst:

Brochure 365 Protect

Met 365 Protect is uw werkomgeving 24×7 beschermd en wordt door ons beheerd zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Meer weten? Download de brochure voor meer informatie.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mockup Infographic security
0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *